ΣΚΙ


  Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας

Το αθλητικό κέντρο Ζήρειας περιλαμβάνει μία πίστα αρχαρίων σκι με εκπαιδευτή (baby lift) 100 μ. και πίστα για προχωρημένους με ένα μικρό συρόμενο αναβατήρα 450 μ. (γνωστό και ως «πιατάκι»). Εδώ θα βρείτε προς ενοικίαση μπότες, πέδιλα και όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά σας. Το προσωπικό του Κέντρου θα είναι δίπλα σας για ότι χρειαστείτε.

Η πίστα πλαισιώνεται από έλατα που κάνει συναρπαστική την κάθοδο των σκιέρ. Εκτός των άλλων, ενδείκνυται για παιχνίδι με έλκηθρα για τους μικρούς φίλους του χιονιού και μοναδικές δυνατότητες για εξερεύνηση, με πληθώρα διαδρομών. Νοικιάστε ένα από τα snow mobiles ή τα ATV που διατίθενται προς ενοικίαση και περιηγηθείτε μέχρι  το Σπήλαιο του Ερμήχιονιού ή τη Λίμνη Δασίου.

Στις μοναδικές εμπειρίες που σας περιμένουν, έρχεται να προστεθεί  ένα πανέμορφο σαλέ προκειμένου να απολαύσει έναζεστό ρόφημα ή το ποτό σας, ακόμα και κάποιο μικρό γεύμα, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα από το Οροπέδιο, που απλώνεται μπροστά σας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το chalet προσφέρει τη φιλοξενία του καθημερινά, και όχι μόνο τα σαββατοκύριακα, αποτελώντας  ελκυστικό προορισμό και για αυτούς που επιθυμούν μονοήμερες αποδράσεις.

ΑΡΧΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

E-SHOP

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ