ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Η Ορεινή Κορινθία προσφέρει πολλές απολαυστικές διαδρομές πεζοπορίας και ορειβασίας στους φυσιολάτρες και τους ορειβάτες. Είναι ένας επίγειος παράδεισος μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα μόνοι σας στα σηματοδοτημένα ή μη μονοπάτια ή να απευθυνθείτε σε εταιρείες εναλλακτικού τουρισμού (Adventure) και στο Αθλητικό Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας.
Χαρείτε τη φύση και αφήστε πίσω όλα όσα σας απασχολούν!

Από την διαδρομή σας θα γνωρίσετε το βουνό, θα διασχίσετε το ελατόδασος και θα συναντήσετε  σπάνια είδη του ζωικού βασιλείου, να περπατήσουν δίπλα σε σπάνια ορεινή βλάστηση με άφθονα νερά και φυσικές πηγές.
Ένα τοπίο πανοραμικό, γεμάτο μονοπάτια, μαγευτικές διαδρομές και μικρούς φυσικούς θησαυρούς, που περιμένουν να τους ανακαλύψετε. Να τους περπατήσετε  να περιπλανηθείτε σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και να χαρείτε το χιόνι.  

Η πεζοπορία σε μη χαρακτηρισμένα μονοπάτια θέλει προσοχή, καθώς κρύβει κινδύνους. Ως άθλημα απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και βασικό εξοπλισμό (υποδήματα ορειβασίας, νερό, σνακ, πρώτες βοήθειες, σφυρίχτρα, εφεδρικά ρούχα, πυξίδα, χάρτη, αντηλιακό – αντίσκηνο, υπνόσακο, εντομοαπωθητικό, κ.λπ., σε περίπτωση διανυκτέρευσης).

ΑΡΧΙΚΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

E-SHOP

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ